Bedrijfscursus Mediteren

 

Bestemd voor

Managers, teamleiders, creatieven, zelfstandigen, etc. die op een verantwoorde wijze willen leren mediteren.

 

Jouw voordelen

  • betere focus/concentratie
  • helderder denken
  • meer creativiteit
  • hogere effectiviteit en productiviteit

 

Cursusduur

  • 3 lessen (looptijd ca. 6 weken)
  • 6 lessen (looptijd ca. 10 weken)
  • incompany en maatwerk mogelijk

 

 

Vooral in de VS wordt veel gemediteerd bij universiteiten, zorginstellingen en het bedrijfsleven. Zo bieden Stanford University en het Massachusetts Institute of Technology het gehele jaar meditatietrainingen aan. Ziekenhuizen gebruiken meditatie om stress onder het personeel te reduceren en het genezingsproces bij patiënten te bespoedigen. Ook IBM, Apple, Google, Twitter en Yahoo stellen medewerkers in de gelegenheid om onder werktijd meditatietrainingen te volgen.

Deze organisaties hebben ontdekt dat meditatie niet alleen een belangrijke bijdrage kan leveren aan een betere mentale en fysieke gezondheid van de medewerkers, maar daardoor ook aan het succes van de onderneming, de kwaliteit van hun producten, hun dienstverlening en hun vermogen om te komen tot snellere en betere innovatieve producten.

 

Prestaties omhoog

De Hoofdacademie geeft gerichte trainingen voor bedrijven en overheden. Deelnemers ervaren een groter concentratievermogen, denken helderder, ervaren meer  creativiteit en zijn een stuk efficiënter. De ruime ervaring met het verzorgen van meditatietrainingen in combinatie met reeds ontwikkelde programma's (van o.a. Google, Institute for Mindful Leadership) staan garant voor een optimaal resultaat.

 

 

De meeste lessen worden een-op-een gegeven. Hierdoor kan de inhoud van de lessen zo goed mogelijk afgestemd worden op de persoonlijke wensen en doelen. Bijkomend voordeel is dat de lessen kunnen worden  gepland op tijdstippen die de deelnemer(s) het best uitkomen.

Lesduur: ca. 60 minuten

Lestijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 21.00 uur.

 

Daarnaast zijn ook incompany trainingen mogelijk. De lengte van een training kan variëren van een workshop van een uur tot een jaarcursus. Bel of mail Eric voor de mogelijkheden.

 

 

Inschrijven voor de Bedrijfscursus


Heb je vragen? Bel gerust
06 44 925 768 of mail even met eric@hoofdacademie.nl
Wil je teruggebeld worden? Klik hier >