Opfrisles Mediteren

 

Bestemd voor

Mensen die eerder gemediteerd hebben en het mediteren weer willen oppakken.

 

Wat je leert

Meditatie is erop gericht om de geest (brein, hersenen, mind) tot rust te brengen, waardoor we minder stress ervaren, beter slapen en helderder kunnen denken. De grondbeginselen worden belicht.

 

Lesduur

ca. 60 minuten

 

Een nieuwe start?

Heb je eerder gemediteerd en wil je het mediteren weer oppakken, dan is het volgen van een Opfrisles erg handig. Tijdens deze les halen we weggezakte kennis en kunde (praktische meditatie-oefeningen) weer op. Vaak blijkt dat tijdens deze les veel spreekwoordelijke kwartjes vallen.

 

Als je ooit een tijdje hebt gemediteerd weet je dat mediteren leidt tot meer geluk en vriendelijkheid. Maar in de praktijk is het vaak moeilijk om tijd en enthousiasme te vinden om regelmatig te mediteren. En als dat wel lukt, blijkt het vaak moeilijk om de resultaten van het mediteren ook toe te passen in het dagelijkse leven en in emotioneel lastige situaties.

 

Tijdens de Opfrisles komen onderwerpen aan de orde als meditatietechniek(en), bewuste aandacht, concentreren, het denken, omgaan met emoties, stress, het hier en nu ...

 

Klik hier voor een overzicht van relevant wetenschappelijk onderzoek over meditatie >

 

 

Alle lessen worden een-op-een gegeven. Hierdoor kan de inhoud van de Opfrisles zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen/doelen. Bijkomend voordeel is dat je de lessen kunt plannen op tijdstippen die jou het best uitkomen.

Lesduur: ca. 60 minuten

Lestijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 21.00 uur.

 

 

Inschrijven voor de Opfrisles


Heb je vragen? Bel gerust
06 44 925 768 of mail even met eric@hoofdacademie.nl
Wil je teruggebeld worden? Klik hier >