Proefles Mediteren

 

Bestemd voor

Mensen die kennis willen maken met mediteren.

 

De voordelen

Regelmatig mediteren kan leiden tot minder stress, beter slapen, betere focus, meer creativiteit, vergroot gevoel van geluk.

 

Lesgeld

Gratis

 

Leer mediteren op een gemakkelijke en ontspannen manier. Zonder zweverijen. Grote kans dat je binnenkort beter slaapt, meer rust in je hoofd hebt en je een stuk energieker voelt.

 

Mediteren kun je goed vergelijken met het trainen van je spieren. Net zoals je de biceps of je buikspieren traint, kun je ook je geest (brein, hersenen) trainen door te mediteren.

 

Nuchter

Bij de Hoofdacademie leer je de meest voorkomende en bewezen meditatietechnieken. Op nuchtere en praktische wijze. Je hoeft van ons geen mantra’s te reciteren, aan thee-ceremonie’s deel te nemen of je benen in een ingewikkelde knoop te leggen. Je kiest gewoon - na verloop van tijd - de meditatiemethode die het best bij jou past. Mediteren kun je leren. Iedereen kan het (van 16 tot 96 jaar).

 

Wat levert 't op?

Meditatie geeft innerlijke rust, helpt tegen stress en versterkt het immuunsysteem. Bovendien zijn mediterende mensen gelukkiger. En dat is niet het enige. Kijk hier voor overzicht wetenschappelijk onderzoek>.

 

Gratis Proefles

Voor de start van een Stoomcursus kun je deelnemen aan een gratis Proefles. Het doel van de Proefles is een eerste kennismaking met meditatie. Verder informeren we je over de positieve effecten van dagelijkse meditatie en de cursusopzet. Uiteraard worden de vragen die je hebt over meditatie en de cursus beantwoord.

 

 

Alle lessen worden een-op-een gegeven. Hierdoor kan de inhoud van de Proefles zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen/doelen. Bijkomend voordeel is dat je de lessen kunt plannen op tijdstippen die jou het best uitkomen.

Lesduur: ca. 60 minuten

Lestijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 21.00 uur.

 

 

Inschrijven voor de Proefles


Heb je vragen? Bel gerust
06 44 925 768 of mail even met eric@hoofdacademie.nl
Wil je teruggebeld worden? Klik hier >