Stoomcursus Mediteren

 

Bestemd voor

Iedereen die snel en op verantwoorde wijze wil leren mediteren.

 

Jouw voordelen

Regelmatig mediteren kan leiden tot minder stress, beter slapen, betere focus, meer creativiteit, vergroot gevoel van geluk.

 

Cursusduur

Stoomcursus: 3 lessen (verdeeld over ca. 6 weken)

 

 

Leer mediteren op een gemakkelijke en ontspannen manier. Zonder zweverijen. Grote kans dat je binnenkort beter slaapt, meer rust in je hoofd hebt en je een stuk energieker voelt.

 

Mediteren kun je goed vergelijken met het trainen van je spieren. Net zoals je je biceps of je buikspieren traint, kun je ook je geest (brein, hersenen) trainen door te mediteren.

 

Nuchter

Bij de Hoofdacademie leer je de meest voorkomende en bewezen meditatietechnieken. Op nuchtere en praktische wijze. Je hoeft van ons geen mantra’s te reciteren, aan thee-ceremonie’s deel te nemen of je benen in een ingewikkelde knoop te leggen. Je kiest gewoon - na verloop van tijd - de meditatiemethode die het best bij jou past. Mediteren kun je leren. Iedereen kan het (van 16 tot 96 jaar).

 

Wat levert 't op?

Meditatie geeft innerlijke rust, helpt tegen stress en versterkt het immuunsysteem. Bovendien zijn mediterende mensen gelukkiger. En dat is niet het enige. Kijk hier voor overzicht wetenschappelijk onderzoek >

 

Regelmatig doen

Regelmatig mediteren heeft een blijvend positief effect op de kwaliteit van je leven. De Hoofdacademie helpt je de regelmaat van meditatie in je dagelijkse leven in te bouwen. Als je de cursus hebt afgerond, ben je klaar om het geleerde effectief in de praktijk te brengen. Met duurzaam resultaat.

 

Tijdens de introductiecursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

• houding en concentratie

• mindfulness en mediteren

• mediteren en betere prestaties

• diverse meditatiemethoden

 

 

Alle lessen worden een-op-een gegeven. Hierdoor kan de inhoud van de Stoomcursus zo goed mogelijk afgestemd worden op jouw persoonlijke wensen/doelen. Bijkomend voordeel is dat je de lessen kunt plannen op tijdstippen die jou het best uitkomen.

Lesduur: ca. 60 minuten

Lestijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur - 21.00 uur.

 

 

Inschrijven voor de Stoomcursus

Heb je vragen? Bel gerust 06 44 925 768 of mail even met eric@hoofdacademie.nl
Wil je teruggebeld worden? Klik hier >